Voor gemeentes

ROBIN BEST Outdoor Media

Wij zijn een ervaren, dynamisch en ISO 9001:2015 gecertificeerd bedrijf. We groeien zo snel omdat bedrijven en instellingen de kracht van een outdoor-campagne kennen en voor een gunstige prijs een groot publiek willen bereiken. Bewoners, gebruikers en overheden willen vanzelfsprekend een veilige, schone en inspirerende openbare ruimte. Om die twee zaken goed op elkaar af te stemmen is een bedrijf nodig dat zich inzet voor beide.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel

ROBIN BEST Outdoor Media is zo’n bedrijf, dat een hoge kwaliteit van de openbare ruimte en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel heeft. Daarom gebruiken we bijvoorbeeld hoogwaardig en esthetisch straatmeubilair zoals onze A0-reclamedisplays en vrije plakzuilen. Onze materialen blijven lang goed omdat we ze zelf regelmatig onderhouden en reinigen, bovendien is ons buitenmateriaal vandalisme-bestendig.

Kwaliteit

Vele jaren heeft bij buitenreclame de nadruk gelegen op kwantiteit. Tegenwoordig besteden we veel meer aandacht aan duurzaamheid en kwaliteit, vaak in combinatie met een vermindering van het aantal reclameobjecten. Hier speelt ROBIN BEST Outdoor Media op in door reclamedragers op vaste locaties aan te bieden.

Licht, sterke en duurzame A0-reclamedisplays

Onze A0-reclamedisplays zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dat maakt ze licht, sterk en duurzaam, met een levensduur van minimaal 20 jaar. Door de lichte constructie belasten de borden de lichtmast slechts minimaal. De posters blijven beter zitten en krullen niet om omdat ze rechtstreeks op een posterplaat geplakt zijn in plaats van op een laag oude posters. Ook onze plakzuilen zijn modern, zeer sterk, vandalisme-bestendig en hebben een levensduur van minimaal 20 jaar.

Centraal in Nederland en milieu bewust

ROBIN BEST Outdoor Media is gehuisvest in Bilthoven (Utrecht). Door de zeer centrale ligging, direct aan de A27 en A28, kunnen wij heel Nederland met een korte aanrijtijd bedienen. Wij plaatsen en wisselen posters veelal ‘s nachts zodat wij het verkeer en het openbaar vervoer niet tot hinder zijn. Omdat er ’s nachts minder weggebruikers zijn, vergroot dat ook de veiligheid van onze medewerkers. Bijkomend voordeel is dat we minder lang onderweg zijn en zo de CO2-uitstoot verlagen.

Papier, inkt, auto’s en routes; ons hele proces milieubewust

De bedrijfswagens van ROBIN BEST Outdoor Media zijn speciaal voor ons gemaakt, met aan twee zijden laad- en losmogelijkheden. Posters en borden kunnen we daardoor snel plaatsen en wisselen. Ook ontzien we het milieu door duurzame en recyclebare A0-reclamedisplays en biologisch afbreekbare hulpmiddelen te gebruiken. We hergebruiken daarnaast onze materialen en scheiden ons afval. We drukken bovendien op blue back-papier, omdat gelamineerd papier het milieu te veel belast. Tot slot hebben onze posterplaten (waarop de affiches worden gelijmd) een heel lange levensduur: minimaal 5 jaar. Een heel verschil met de kartonnen platen die door regen en vandalisme na slechts één campagne weggegooid worden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Een harmonieus evenwicht tussen winstgevendheid, aandacht voor het milieu en de mens is belangrijk voor ROBIN BEST Outdoor Media. Al onze bedrijfsprocessen zijn maatschappelijk verantwoord; van de inkoop en de productie tot het personeelsbeleid en de marketing. Zo wordt er bij de aanschaf van al onze productiemiddelen en verbruiksmaterialen gelet op van duurzaamheid en hergebruik aangeschaft. Ook voldoend onze bedrijfsauto’s aan de strengste wettelijke eisen, zijn onze displays 100% recyclebaar en worden de affiches na gebruik als oud papier aangeboden aan maatschappelijke organisaties of gespecialiseerde recyclingbedrijven.

Social Return

Iets teruggeven aan de samenleving, ook wel social return is goed geïntegreerd in het MVO-beleid van ROBIN BEST Outdoor Media. Niet iedereen kan even gemakkelijk deelnemen aan het arbeidsproces en daarom zijn wij proactief in het waar mogelijk aanbieden van een baan aan lokale arbeidskrachten. En geven we regelmatig mensen uit de ww, wia, wao, wajong of wsw een kans om ervaring op te doen binnen onze organisatie. Zo hebben ze meer kans op de arbeidsmarkt.

Campagne starten?

Wil jij ook opvallend zichtbaar zijn met jouw aankondiging of reclame in de door jou gewenste plaats?

Vraag offerte aan