Bedrijfsfilosofie

De missie van ROBIN BEST Outdoor Media is om iedereen de mogelijkheid te bieden om in de openbare ruimte op een esthetische manier effectief te communiceren met zijn of haar doelgroep tegen een gunstige prijs. Dit doen wij door te investeren in hoogwaardig en duurzaam straatmeubilair die het straatbeeld verbeteren.

Eerlijk, helder, doordacht

ROBIN BEST Outdoor Media is een efficiënte, dienstverlenende organisatie met de focus op verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij zijn een ambitieus bedrijf met eerlijkheid, heldere afspraken, goed doordachte acties en het behalen van de gewenste resultaten hoog in het vaandel. We hechten aan de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van alle medewerkers. We luisteren naar elkaar en werken samen aan oplossingen. Problemen zijn voor ons kansen om onze verantwoordelijkheid te nemen en besluitvaardig te zijn.

Visie op communicatie

Het uitdragen van een boodschap is voor mensen en organisaties vaak van groot belang. Dit willen ze het liefst betaalbaar, doeltreffend en esthetisch doen, tegen een scherpe prijs. Dat is het dynamische vakgebied van ROBIN BEST Outdoor Media. Wij bieden wat onze klanten willen, maar zien ook naar wat bewoners, gebruikers en overheden willen. Hun wens voor een veilige, schone, mooie en inspirerende openbare ruimte delen wij.

Visie op klanten

Klanten zijn de partners van ROBIN BEST Outdoor Media. We luisteren goed naar wat onze klanten willen. We blijven leren hoe we dingen beter kunnen doen en zoeken naar innovatie, verbeteringen en oplossingen. We werken volgens afspraak, met korte lijnen en heldere communicatie. Het bieden van echt klantgerichte dienstverlening is één van de pijlers van ROBIN BEST Outdoor Media.