Partners

Als maatschappelijk betrokken bedrijf ondersteunt ROBIN BEST Outdoor Media elk jaar een non-profit organisaties door geheel kosteloos campagnes te plaatsen op onze displays en driehoeksborden. Dit geeft heb de kans de naamsbekendheid te vergroten en nieuwe leden en donateurs te werven. We ontvangen jaarlijks vele verzoeken, maar selecteren elk jaar een organisatie waarmee we een langdurige samenwerking opbouwen

We geven ook iets terug; jaarlijkse sponsoring

Wij vinden het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en iets terug te geven aan de maatschappij. Dat doen we door deze jaarlijkse sponsoring. Heb je suggesties of wilt je jouw eigen organisatie aanmelden voor een dergelijke samenwerking, neem dan gerust contact met ons op.

Iedereen een kans op de arbeidsmarkt

Niet alleen op het gebied van het belangeloos plaatsen van campagnes, maar ook in de vorm van social return geven wij invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daar waar mogelijk werken we samen met lokale, sociale werkvoorzieningen zoals Reinaarde, bieden we als erkend leerbedrijf stageplaatsen aan en participeren we in lokale initiatieven.

Overzicht van samenwerkingen

Stichting kinderfonds Mamas 2020 en 2021

Miljoenen Zuid-Afrikanen zijn door de gevolgen van de Covid-19 pandemie keihard getroffen. De economie is ingestort en vele informele banen zoals straatverkoper of tuinman zijn verdwenen. Daardoor kwamen mensen die het financieel al niet breed hadden ineens helemaal zonder inkomen te zitten. Een financieel vangnet vanuit de overheid is er niet. Dat stelt ouders voor onmogelijke keuzes, geef je je kind ontbijt of een bordje eten voor het slapen gaan. Geld voor beiden is er niet. Dankzij de extra steun uit het MAMAS Noodfonds kunnen moeders hun gezinnen met wekelijkse voedselpakketten in leven houden.

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS van Zuid-Afrika: sterke, indrukwekkende vrouwen die opstaan voor kinderen in ernstige armoede. Deze vrouwen organiseren zelf dagelijkse zorg, bescherming, eten, warmte en liefde voor nu al 50.000 kinderen. ROBIN BEST Outdoor Media is officieel partner van Stichting MAMAS en voorziet volledig belangeloos de organisatie van effectieve exposure binnen haar concessienetwerk.

Villa Pardoes (2016, 2017, 2018 en 2019)

Een begrip in Nederland, Villa Pardoes. Een sprookjesachtig vakantieverblijf waar gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind een onbezorgde tijd kunnen doorbrengen. Villa Pardoes is een volledig zelfstandige stichting en is compleet afhankelijk van sponsoren en giften. Na een ingrijpende verbouwing in 2015, waarbij de capaciteit is uitgebreid met 50% van 8 naar 12 vakantiewoningen biedt Villa Pardoes ruimte aan zo’n 600 gezinnen per jaar. ROBIN BEST Outdoor Media is officieel partner van Villa Pardoes en voorziet volledig belangeloos de organisatie van effectieve exposure binnen haar concessienetwerk.

Save the Rhino (2014 en 2015)

ROBIN BEST Outdoor Media heeft in navolging van de succesvolle samenwerking met het WKZ een samenwerkingsconvenant getekend met Save the Rhino International. Deze organisatie stelt zich als doel de ernstig met uitsterven bedreigde neushoorns in Afrika en Azië te beschermen tegen stropers en bewustwording te creëren onder de bevolking. In het kader van onze betrokkenheid bij dit prachtige doel verzorgen wij geheel kosteloos de outdoor-campagnes in Nederland om zo voor deze organisatie bekendheid en donateurs te werven.

Stichting Vrienden WKZ (2012 en 2013)

ROBIN BEST Outdoor Media is officieel partner van de stichting Vrienden WKZ (Wilhelmina Kinderziekenhuis). Deze stichting heeft ten doel om een ziek kind zoveel mogelijk kind te laten zijn. De stichting WKZ financiert projecten die het verblijf van kinderen in het WKZ alsmede dat van hun ouders zo aangenaam mogelijk maken. Daarnaast wordt onderzoek gesteund dat gericht is op het verbeteren van de behandeling en begeleiding van kinderen en wordt er een bijdrage geleverd aan de constante vernieuwing van het ziekenhuis. Dergelijke projecten worden niet uit het reguliere zorgstelsel betaald, waardoor het van groot belang is dat de stichting Vrienden WKZ financieel gesteund wordt.

ECABO-erkend leerbedrijf 2012-heden

Als erkend leerbedrijf mag ROBIN BEST Outdoor Media stageplaatsen aanbieden op verschillende niveaus en aan diverse studierichtingen. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst van jongeren, hen te laten ervaren hoe zij opgedane theorie kunnen omzetten naar de praktijk. Een stage binnen ons bedrijf beperkt zich niet tot eenvoudige werkzaamheden, maar biedt ook uitdaging, verantwoordelijkheid, diversiteit en creativiteit. Zo wordt een stagiair een absolute aanvulling op ons team en kan hij of zij zichzelf volop ontwikkelen.