Drukwerk

Begeleiding lay-out en opmaak affiche

ROBIN BEST Outdoor Media heeft jarenlange ervaring met het begeleiden, ontwerpen en drukken van posters. Het ontwerpen van campagnes op groot formaat als A0 is voor de meeste ontwerpers geen dagelijkse bezigheid. Voor onze ontwerpers wel, ze gaan dan ook graag en voor een marktconforme prijs voor je aan de slag.

Door onze ervaring weten we wat werkt

ROBIN BEST Outdoor Media weet wat werkt; welke kleuren, het aantal woorden, de lettergroottes, de indeling van de poster, met alles wordt rekening gehouden zodat jouw boodschap een zo groot mogelijke doelgroep bereikt. Op onze ruime ervaring kun je vertrouwen.

Reclame die gezien, gelezen én onthouden wordt

Ook wanneer je de campagnebeelden zelf verzorgt, denken wij graag met je mee. We drukken nooit zonder een drukbestand te bekijken. Zien we dingen die anders of beter kunnen, dan nemen we contact met je op. Samen zorgen we dat jouw reclame gezien, gelezen én onthouden wordt. Nieuwsgierig naar onze tips om een ontwerp beter te maken? We delen ze graag. Bekijk de tips >

Drukwerk

Ben jij en zijn wij overtuigd van de kracht van het affiche, dan kunnen we de posters drukken. ROBIN BEST Outdoor Media verzorgt graag het drukwerk tegen zeer concurrerende prijzen. Ons drukwerk is van topkwaliteit en specifiek geschikt voor buitenreclame. De affiches worden gedrukt op papier voorzien van het FSC-keurmerk. De drukinkt is op waterbasis en blijft onder alle weersomstandigheden kleurvast. Als wij het drukwerk verzorgen, ben je verzekerd van kwaliteit en heb je er geen omkijken meer naar.

Met spoed drukwerk nodig? Wij leveren binnen 24 uur!