LED schermen van LedUpp

ROBIN BEST Outdoor Media is de exclusieve exploitant van LedUpp voor de Nederlandse markt. LedUpp ontwikkeld, produceert en verhuurt en verkoopt Mobile Billboards. Wij verhuren niet alleen LED schermen en Lightboxes, maar verzorgen ook de exploitatie van locaties, de opmaak en het beheer van content..

Innovatieve beleving op iedere locatie naar keuze

Onze innovatieve Mobile Billboards zijn specifiek ontworpen om emotie en beleving over te kunnen brengen, op een locatie en in een periode naar keuze. Onze professionele LED schermen beschikken over de hoogst haalbare resolutie in dit segment, en zijn daarmee het perfecte marketinginstrument om dynamische beelden op doeltreffende wijze te communiceren. De nieuwste technologieën zijn geïntegreerd in het ontwerp van onze Lightboxes. De LED verlichting in combinatie met de eigenschappen van het backlit doek en de superieure prints met optimale kleurkracht laten jouw visuals tot leven komen.

Led schermen & Lightboxes

Wanneer je een LED scherm of Lightbox inzet, ben je perfect zichtbaar zowel overdag als in de avond. Je kunt enorm veel mensen bereiken binnen jouw doelgroep. Dat komt door de goede zichtbaarheid van onze producten. Je kan bij onze LED schermen de content live aanpassen, bewegende beelden toepassen en indien gewenst geluid toevoegen. We beschikken zelfs over een versie die volledig in de kleur goud is uitgevoerd.

Onze Mobile Billboards zijn zeer snel en eenvoudig op vrijwel iedere locatie te plaatsen en worden niet in de grond verankerd, hiermee voorkomen wij schade aan de infrastructuur en besparen we op de plaatsingskosten.

Onze assets zijn in meerdere varianten verkrijgbaar, hierdoor kunnen wij voor ieder project een geschikte versie leveren. Onze innovatieve en kwalitatieve producten zijn optimaal duurzaam. Deze eyecatchers zijn de ideale oplossing voor tijdelijke buitenreclame en informatievoorziening op hoog niveau.

Wil je meer informatie over onze LED schermen?

Neem direct contact op