Displays van ROBIN BEST Outdoor Media zijn niet te missen!

Een verbeterde vorm van de vertrouwde en effectieve driehoeksborden.

De displays van ROBIN BEST Outdoor Media zijn te vinden op A-locaties in de gewenste omgeving langs de belangrijkste doorgaande wegen. De displays zijn van A0-formaat (84 x 118,8 cm) en hangen vrij aan de lichtmast, op ooghoogte, altijd onder de verlichting van de lichtmast. Onze displays vind je in IJsselstein, Zeist, Renkum, Venlo, Pijnacker-Nootdorp en Hoogezand-Sappemeer. Lees meer over de reclamemogelijkheden, prijzen en voorwaarden > Onze steden

A0-formaat op A-locaties

Wij plaatsen jouw affiche op meerdere, goed zichtbare plekken. De locaties van de displays zijn zorgvuldig gekozen langs belangrijke in- en uitvalswegen en op andere prominente plaatsen. Deze high-traffic locaties zijn uitstekend zichtbaar voor automobilisten, fietsers en voetgangers en gebruikers van het openbaar vervoer.

"De kracht van dit medium is voor ons dat je het aankoopmoment kunt beïnvloeden: Mensen komen langs een bord en besluiten om vanavond een pizza bij onze filialen te bestellen. Geweldig!"

Paul de Jonge, Domino’s Pizza

24/7 zichtbaar

De displays zijn door de verlichting van lichtmasten 24 uur per dag zichtbaar en vormen zo een perfect medium om jouw boodschap onder de aandacht van de doelgroep te brengen. De displays zijn van hoge kwaliteit, door de gebruikte materialen zijn ze bovendien goed beschermd tegen vandalisme.

Campagne starten?

Wil jij ook opvallend zichtbaar zijn met jouw aankondiging of reclame in de door jou gewenste plaats?

Vraag offerte aan