Gemeente Leusden

Met onze displays maak je op een bijzondere en efficiënte manier reclame voor jouw organisatie of evenement. Naast onze eigen concessiesteden plaatsen wij landelijk onze driehoeksborden en werken wij samen met andere exploitanten. Hierdoor bieden wij jou een landelijke dekking en hoef je niet in te kopen bij diverse exploitanten.

Displays op de beste locaties langs de belangrijkste doorgaande wegen

Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve wijze om gezien te worden. Het bereik van een outdoor-campagne is immers ontzettend groot. De displays staan op strategische locaties langs de belangrijkste doorgaande wegen in de gemeente Leusden. Alle mensen die gebruik maken van die openbare weg, of dat nu op de fiets, in de auto of in de bus is, passeren de displays. Sommige mensen zelf meerdere malen per dag gedurende de campagneperiode. Het effect van jouw outdoor-campagne is daardoor vele malen groter dan het effect van een advertentie in een krant of tijdschrift.

Algemene informatie Leusden

De gemeente Leusden ligt ten zuid-oosten van Amersfoort en wordt verder omsloten door de gemeenten Zeist, Woudenberg, Renswoude en Barneveld. Behalve de plaats Leusden zelf, omvat de gelijknamige gemeente de dorpen Achterveld, Leusden-Zuid en Stoutenburg, en een aantal buurtschappen. Het aantal inwoners bedraagt meer dan 30.000 mensen en het gemiddelde inkomen van de inwoners van gemeente Leusden is bovengemiddeld. Bekende bedrijven en instellingen zoals Achema, Adidas, AFAS Software, Intergamma en ARAG hebben hun hoofdkantoor in de gemeente Leusden gevestigd.

Het effect van A0 Displays

Jouw campagne hangt altijd minimaal 7 dagen in onze displays, jouw campagne valt dus altijd op! Onze A0 displays hebben een professionele uitstraling en zijn door de hoge kwaliteit bestand tegen alle weertypes. Met een A0 Display campagne van ROBIN BEST Outdoor Media bereik je altijd jouw doelgroep en daarmee resultaat. Welk doel je ook voor ogen hebt, onze displays geven altijd een extra impuls aan jouw organisatie.

De werkwijze van A0 Displays

Belangrijk bij het starten van jouw campagne is het doel wat je voor ogen hebt. Wij denken hierin graag met je mee. Op basis hiervan wordt er een affiche ontworpen, wij kennen exact de do’s en don’ts, het is ons werk, al jaren lang. Vervolgens verzorgen wij het drukken van de affiches, het plakken op de posterplaten en het plaatsen hiervan in onze displays op de meest strategische locaties in de gewenste gemeente. Jouw campagne kan starten en zal gedurende minimaal 7 dagen 24 uur per dag zichtbaar zijn.

Series

ROBIN BEST Outdoor Media exploiteert op basis van exclusiviteit in totaal 60 2-zijdige displays in Leusden, verdeeld over series van 15 en 20 tweezijdige displays. De series zijn evenredig verdeeld. Speciaal voor lokale culturele evenementen/activiteiten is er een serie van 10 tweezijdige displays beschikbaar.

Plaatsingsduur

Een campagne staat minimaal zeven dagen en start op maandag.

Wat kost een A0 Display campagne?

De prijzen voor A0 Displays verschillen per gemeente en zijn soms afhankelijk van de uiting en de campagneduur. Het tarief voor lokale (niet commerciële) evenementen met een brede publieke toegankelijkheid en maatschappelijk belang bedraagt €2,15 ex btw per display, per dag.

Introductie korting

Voordelig kennismaken met de diensten en de service van ROBIN BEST Outdoor Media? Vraag naar onze aantrekkelijke introductiekorting!

Vraag offerte aan

Drukwerk

In de displays van ROBIN BEST Outdoor Media passen grootformaat affiches: A0. Wij kunnen ook dit drukwerk verzorgen. Per display zijn twee affiches nodig. Wij drukken van elk affiche 10% extra voor onvoorziene omstandigheden. Voor een serie met vijftien tweezijdige displays, worden er bijvoorbeeld 33 affiches gedrukt (15 x 2 + 10% = 33).

Informeer naar onze scherpe drukwerktarieven. Bel 030-2658 680 of gebruik het contactformulier.

Lees meer over drukwerk en aanleverspecificaties >

Plaatsingsmogelijkheden in de omgeving

Om de exposure van de campagne te verhogen, kun je jouw campagne ook in de directe omgeving van Leusden aanbieden. Met ROBIN BEST Outdoor Media kan dat extra voordelig. Kies je namelijk voor een uitbreiding van jouw campagne dan krijg je tot 10% korting!

Aanvullende service

Tekstontwerp affiche
Tekstuele correctieronde
Overig ontwerp affiche
Verzendkosten affiches eigen gebruik
Stroken plakken
Reclamedoeken/spandoeken
Bouwhek-reclamedoeken

Campagne starten?

Wil jij ook opvallend zichtbaar zijn met jouw aankondiging of reclame in de door jou gewenste plaats?

Vraag direct een offerte aan | Offerte aanvragen