Reclamedoeken

ROBIN BEST Outdoor Media maakt reclamedoeken precies zoals jij wilt; op elk formaat, in elke huisstijl, met elke boodschap en voor elke doelgroep. Met onze spandoeken of megadoeken van hoge kwaliteit print bereik je een grote groep mensen. Jouw bedrijf of evenement is van (grote) afstand zichtbaar voor talloze passanten.

Innoveren en trendsetten in outdoor media

ROBIN BEST Outdoor Media is een dynamische onderneming die altijd bezig is met het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Onze innovaties bewijzen zich snel en worden daardoor even snel geadopteerd. Zo bedachten wij de bouwhek-reclamedoeken, sindsdien zijn er nog weinig bouwhekken die niet als reclamebord of voor informatie of bewegwijzering gebruikt worden.

Bouwhekdoeken; geen mogelijkheid onbenut

Bouwhek-reclame is de ideale manier om de omheining rond de bouwplaats te benutten als informatievoorziening voor voorbijgangers. Het geeft passanten een blik op de toekomst, ze zien niet de vaak rommelige bouwput, maar alvast het eindresultaat. Vanzelfsprekend met de logo’s van de (onder)aannemers en de opdrachtgever.

Ook zijn bouwhekdoeken uitstekend te gebruiken op evenementen als bewegwijzering naar de nooduitgang, EHBO-post, toiletten of om sponsors gelegenheid te geven hun naam onder de aandacht te brengen.

Van ontwerp tot montage tot recyclen

De bouwhek-reclamedoeken hebben een formaat van 341 cm x 176 cm en worden vervaardigd van hoogwaardig Mesh (winddoorlatend) of Bisonyl-doek. De doeken zijn zeer duurzaam en kunnen vanzelfsprekend opnieuw worden gebruikt. Uiteraard kan ROBIN BEST Outdoor Media ook zorg dragen voor de montage.

Wil je meer informatie over onze reclamedoeken?

Neem direct contact op